Jaarlijks wordt door P.K.V. Frisia Dokkum e.o. de Frieslandshow georganiseerd. De Frieslandshow wordt traditioneel in de herfstvakantie gehouden. Tot in 2016 in sporthal de Trimmer te Dokkum. Vanaf 2017 in mulitfunctioneel centrum "De Ynset"in Holwerd. De herfstvakantie in 2017 valt in week 43.
Inkooien van de dieren is op de woensdagavond 25 oktober 2017 tussen 17.00 en 21.00 uur, de keuring op donderdag (vanaf 13.30 uur voor publiek open). Op de vrijdagavond het "fokkerstreffen" waarbij de prijzen zullen worden uitgereikt. Op de zaterdag kunnen de ingezonden dieren om 15.30 uur worden uitgekooid.
Graag nodigen wij u uit om een aantal van uw dieren in te zenden op onze 55ste Frieslandshow! Inzenders ontvangen een gratis entreekaart. Uw dieren kunnen rekenen op een prima (koel) klimaat in de hal en een goede verzorging door ervaren mensen. Het parkeren vlakbij de hal is gratis. Als vanouds is onze Frieslandshow een gezellige show in een zeer goede accomodatie. Koel voor uw dieren, warme gezelligheid voor u als fokker!

Het vraagprogramma en inschrijfformulier kunt u hier downloaden:

Vraagprogramma 55e Frieslandshow

inschrijfformulier excel (op pc invullen en per mail verzenden)

inschrijfformulier pdf (met pen invullen en per post verzenden)

Het inschrijfformulier kunt u desgewenst digitaal invullen (excel) en mailen naar onze
tentoonstellingssecretaris
De tentoonstellingscommissie heeft een prijzenschema vastgesteld waarin alle diergroepen op een evenredige en eerlijke manier delen in het prijzengeld. Hoe de prijzen tot stand komen hebben wij uitgewerkt in het prijzenschema.


Er is altijd veel te zien op de Friesland show.
Hieronder kunt u doorklikken naar foto's gemaakt tijdens onze eerdere shows:

Foto's Frieslandshow 2016
Foto's Frieslandshow 2015
Foto's Frieslandshow 2014
Foto's Frieslandshow 2013
Foto's Frieslandshow 2012
Foto's Frieslandshow 2011
Foto's Frieslandshow 2010
Foto's Frieslandshow 2009
Foto's Frieslandshow 2008

v.l.n.r. de keurmeesters Cats, Pals en Schraa tijdens de Frieslandshow 2008